Despre noi

Timpul este pretios, si il poti investi acolo unde obtii cele mai bune rezultate, iar cu noi poti simti siguranta afacerii tale.

MODVIN SRL a fost înființată în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în sectorul energiei electrice.

Scopul nostru este de a oferi un serviciu global, sigur si increzator, pentru a satisface toate nevoile si grijile clientilor prin profesionalism si experienta acumulata de-a lungul anilor,finalizand cu succes, si in cel mai scurt timp posibil investitia.

Conceptul nostru de business: Timpul este pretios, si il poti investi acolo unde obtii cele mai bune rezultate, iar cu noi poti simti siguranta afacerii tale.

Suntem atestati de catre autoritatile responsabile cu reglementarile din domeniul in care isi desfasoara activitatea, cum ar fi cele acordate de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei sau de catre Ministerul Energiei  dar si certificari ISO.

Drept pentru care, garantam respecarea unor standarde stricte de calitate, iar procedurile implementate in realizarea fiecarui proiect asigura buna desfasurare a lucrarilor in toate fazele acestuia.

Modvin inceputuri

Modvin își extinde operațiunile la nivel internațional, stabilind parteneriate pe piețele cheie din Europa. Compania începe să-și exporte panourile solare în diferite țări, contribuind la creșterea globală a energiei solare.

Primele proiecte

Energify expands its operations internationally, establishing partnerships in key markets across Europe, Asia, and North America.

Manager energetic

Modvin investește masiv în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți eficiența și performanța panourilor solare. Ei introduc o nouă linie de panouri solare avansate care utilizează tehnologie de ultimă oră, obținând rate de conversie mai mari și durabilitate sporită.

Campuri fotovoltaice

Proiecte fotovoltaice de compuri fotovoltaice pe fonduri europene.

Asset manager

Modvin devine lider de piata pe segemntul de manager energetic.

Energia solara a viitorului

Energia solară este o formă regenerabilă de energie care valorifică puterea soarelui pentru a genera electricitate sau căldură. Este considerată una dintre cele mai curate și mai abundente surse de energie disponibile pentru noi. Tehnologiile de energie solară au avansat semnificativ de-a lungul anilor și sunt din ce în ce mai mult adoptate ca o alternativă viabilă la sursele tradiționale de energie pe bază de combustibili fosili.

Guvernele și organizațiile din întreaga lume investesc din ce în ce mai mult în energia solară ca parte cheie a strategiilor lor de energie durabilă. Dezvoltarea și adoptarea continuă a tehnologiilor de energie solară dețin un mare potențial pentru un viitor mai curat și mai durabil.

Panouri solare: Panourile solare, cunoscute și sub denumirea de panouri fotovoltaice (PV), sunt cel mai comun mod de a capta energia solară. Aceste panouri sunt formate din celule solare interconectate care transformă lumina solară direct în energie electrică. Când lumina soarelui lovește celulele solare, excită electronii din celule, creând un flux de electricitate.

Sisteme solare termice: Sistemele solare termice folosesc lumina soarelui pentru a încălzi apa sau alte fluide. Aceste sisteme sunt utilizate în mod obișnuit pentru încălzirea apei în clădiri rezidențiale și comerciale sau pentru generarea de abur pentru a produce energie electrică în centralele electrice de mari dimensiuni.

Proiecte realizate

Contacteaza-ne!

Ai un proiect in minte?