Prezentare companie


Home » Prezentare companie

Timpul este pretios, si il poti investi acolo unde obtii cele mai bune  rezultate, iar cu noi poti simti siguranta afacerii tale.

MODVIN SRL a fost înființată în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în sectorul energiei electrice.

 

Scopul nostru este de a oferi un serviciu global, sigur si increzator, pentru a satisface toate nevoile si grijile clientilor prin profesionalism si experienta acumulata de-a lungul anilor,finalizand cu succes, si in cel mai scurt timp posibil investitia.

 

Conceptul nostru de business: Timpul este pretios, si il poti investi acolo unde obtii cele mai bune rezultate, iar cu noi poti simti siguranta afacerii tale.

 

Suntem atestati de catre autoritatile responsabile cu reglementarile din domeniul in care isi desfasoara activitatea, cum ar fi cele acordate de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei sau de catre Ministerul Energiei  dar si certificari ISO.

 

Drept pentru care, garantam respecarea unor standarde stricte de calitate, iar procedurile implementate in realizarea fiecarui proiect asigura buna desfasurare a lucrarilor in toate fazele acestuia.

Facebook
Telefon
Telefon:
© Copyright 2023 Modvin. Toate drepturile rezervate.