Modvin
Solicita cotatie de pret
+40.755.750.000
Modvin pe Facebook
Modvin pe Google+
Modvin pe Twitter

Servicii

Sape usoare cu izolatie termo-acustica

Sape usoare cu izolatie termo-acustica

folie polietilenă de separație, șapă ușoară, folie protecție perimetrală automatizări industriale.Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standardele din domeniu.
Sape cu ciment normal

Sape cu ciment normal

armătură structurală Ruredil X Fiber, șapă cu ciment, armătură antifisură Fibre polipropilenă .MODVIN SRL a fost înființată în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în domeniul construcțiilor. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standardele din domeniu.
Strat de protectie pardoseala din poliuretan alifatic bicomponent

Strat de protectie pardoseala din poliuretan alifatic bicomponent

Strat de protecție pardoseală din poliuretan alifatic bicomponent.MODVIN SRL a fost înființată în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în domeniul construcțiilor. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standardele din domeniu.
Alte tipuri de pardoseli industriale

Alte tipuri de pardoseli industriale

orice alte tipuri de pardoseli industriale în funcție de necesitățile și cerințele beneficiarului.MODVIN SRL a fost înființată în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în domeniul construcțiilor. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standardele din domeniu.
Modvin lanseaza noul site de prezentare
Modvin lanseaza noul website de prezentare pentru a oferi clientilor cat mai multe informatii despre calitatea serviciilor oferite si despre lucrarile efectuate in domeniul constructiilor industriale...
© Copyright 2021 Modvin Srl
Adresa: Str. Joseph Haydn 30/b Dumbravita, jud Timis
Tel: +40.755.750.000    Fax: +40.356.171.950    Email: office@modvin.ro