Modvin
Solicita cotatie de pret
+40.755.750.000
Modvin pe Facebook
Modvin pe Google+
Modvin pe Twitter

Parteneri

Constructim SA

Constructim SA

Timisoara Romania

Constructim SA s-a infiintat in anul 1991 si a executat lucrari diverse ca: social-culturale, hoteliere, locuinte, industriale, agricole, aeroporturi, drumuri si platforme, conducte de apa, instalatii termice, electrice la cel mai inalt nivel calitativ si la termenele contractate
Incontro Prefabbricati SA

Incontro Prefabbricati SA

Timisoara, Romania

INCONTRO PREFABBRICATI face parte din grupul LOMBARDA PREFABBRICATI SPA - MONTICHIARI (BS), lider italian in domeniul constructiilor industriale si civile din prefabricate in beton armat.
Euroconstruct SA

Euroconstruct SA

Timisoara, Romania

EUROCONSTRUCT este una dintre cele mai importante firme de construcţii generale din România. Dotată cu certificare ISO 9001, Euroconstruct are o experienţă de peste cincisprezece ani în construcţiile civile şi industriale.
General Beton Romania Srl

General Beton Romania Srl

Timisoara, Romania

General Beton Romania a infiintat prima statie de betoane in Timisoara in anul 1998, statie ecologica, o noutate pentru aceasta zona la acel moment. Doi ani mai tarziu, bazandu-se pe o crestere a investitiilor in zona de vest a Romaniei, General Beton a infiintat cea de-a doua statie de betoane din Romania, in Arad.
Del Bono & Co SA

Del Bono & Co SA

Timisoara, Romania

Del Bono & Co SA a fost înfiinţată în România în anul 2001, din dorinţa de a crea în aceasta ţară o companie care să funcţioneze cu principii noi în sectorul construcţiilor in general. Iniţiativa aparţine societăţii italiene DEL BONO SPA, constituită şi consolidată în Italia în anii 60, operând în sectorul construcţiilor, atât în Italia cât şi în străinătate.
Pomponio SA

Pomponio SA

Timisoara, Romania

Compania Pomponio are ca obiect principal de activitate realizarea de constructii civile si industriale. Societatea ofera consultanta tehnica si economica in domeniul investitiilor.
Modvin lanseaza noul site de prezentare
Modvin lanseaza noul website de prezentare pentru a oferi clientilor cat mai multe informatii despre calitatea serviciilor oferite si despre lucrarile efectuate in domeniul constructiilor industriale...
© Copyright 2021 Modvin Srl
Adresa: Str. Joseph Haydn 30/b Dumbravita, jud Timis
Tel: +40.755.750.000    Fax: +40.356.171.950    Email: office@modvin.ro