Modvin
Solicita cotatie de pret
+40.755.750.000
Modvin pe Facebook
Modvin pe Google+
Modvin pe Twitter

Prezentare companie

Home    » Companie
Prezentare companie

MODVIN SRL a fost înființată în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în domeniul construcțiilor. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standardele din domeniu. Oferim următoarele servicii:

  • șape ușoare cu izolație termo-acustică: folie polietilenă de separație, șapă ușoară, folie protecție perimetrală automatizări industriale

  • șape cu ciment normal: armătură structurală Ruredil X Fiber, șapă cu ciment, armătură antifisură Fibre polipropilenă

  • strat de protecție pardoseală din poliuretan alifatic bicomponent

  • orice alte tipuri de pardoseli industriale în funcție de necesitățile și cerințele beneficiarului.


 

Beneficiind de o calitate ridicată a materialelor utilizate, precum și de o înaltă calificare a personalului nostru, vă asigurăm că planurile și implicit construcțiile dumneavoastră au garanția calității lucrărilor.

În cazul în care sunteți interesați de o posibilă colaborare ne puteți contacta atât telefonic cât și pe e-mail, iar echipa noastră vă va contacta într-un timp cât mai scurt posibil.

Modvin lanseaza noul site de prezentare
Modvin lanseaza noul website de prezentare pentru a oferi clientilor cat mai multe informatii despre calitatea serviciilor oferite si despre lucrarile efectuate in domeniul constructiilor industriale...
© Copyright 2021 Modvin Srl
Adresa: Str. Joseph Haydn 30/b Dumbravita, jud Timis
Tel: +40.755.750.000    Fax: +40.356.171.950    Email: office@modvin.ro